

## NCBDN BOARD MEETING October 18, 2024 9:00 a.m.

## Electronic Meeting 1135 Kildaire Farm Road, Suite 200 Cary, NC 27511

## AGENDA

Starting time	Agenda	Time Allotted	Outcomes
9:00 am	<ul> <li>Call to Order</li> <li>Approval of Agenda</li> <li>Welcome Janice Shannon</li> <li>Conflicts of Interest</li> </ul>	10 minutes	<ul> <li>Quorum reached</li> <li>Agenda approved</li> <li>Review SEI letter</li> </ul>
9:10 am	Secretary's Report  • August 2024 Open & Closed Minutes	5 minutes	Minutes approved
9:15 am	Treasurer's Report	10 minutes	<ul> <li>Financial reports approved</li> <li>FY23/24 Final Audit approved</li> </ul>
9:25 am	Public Comment	5 minutes	
9:30 am	Licensing Administrator Report  • Numbers	5 minutes	• Information
9:35 am	Discussion regarding partial credit for Category F applicants. Guest: Amy Smith, BCNS.	45 minutes	Information/Discussion
10:20 am	<ul> <li>Closed Session –         <ul> <li>Investigations [Article 33C of Chapter 143, § 143-318.11 (7) and NCBDN ByLaws, Article V (5) Section 4 (7)]</li> <li>Applications [Article 33C of Chapter 143, §143-318.18(6) and Article 5 of the Bylaws, Section 4 (8)]</li> </ul> </li> </ul>	45 minutes	Information/Updates
11:05 am	Open Session	15 minutes	<ul> <li>Vote on actions related to closed session.</li> <li>Update</li> </ul>
11:20 am	Unfinished Business/New Business  • Hurricane Helene provisions	15 minutes	Information/Discussion
11:35 am	Public Comment	5 minutes	
11:40 am	Adjourn		